Met een trots gevoel schrijf ik dit bericht.
Het is gelukt om de mogelijkheid toe te voegen mijn blog te kunnen vertalen. 

Hoe makkelijk het allemaal soms lijkt, achter de schermen is het een flinke klus wanneer je een blog zelf bewerkt. Het is moeilijk om een prettig leesbare en toegankelijke blog te maken. Is mijn blog ook te lezen in meerdere talen, dan kan ik meer mensen bereiken, ervaringen uitwisselen en kennis delen.  

De informatie heb ik gevonden via de support van WordPress. Na heel wat gepuzzel en aanpassen is het gelukt. Mijn blog kun je nu vertalen in het Engels, Spaans, Frans en Duits. Dus proberen maar >> translate HearMe2 !!!

screenshot van de mogelijkheid mijn blog nu te vertalen in het Engels, Spaans, Frans en Duits

Een gedachte over “Translate my blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s