Momenten waar ik bij had willen, had moeten kunnen zijn…

* De eerste verjaardag van mijn nichtje
* Speciale momenten, 40 jaar, 50 jaar, jubileum trouwdag
* Overlijden, ik kan geen afscheid nemen of erbij zijn bij de crematie of begrafenis
* De geboorte van een kleine, niet op kraamvisite of op bezoek
* Samen zijn met een verjaardag, kerst of feestdag
* Een verjaardag van familie of vrienden
* Een familiedag
* Het eindresultaat van een prachtig project komen bewonderen
* Toneelspelen, dit jaar is er weer een uitvoering van de driejaarlijkse revue
* Maar ook vrienden een muziek- of toneelvoorstelling zien opvoeren
* … en zoveel meer momenten

Het doet pijn en geeft veel verdriet. In het begin zeg je nog ‘Maar ik ben er volgend weer bij!’.Totdat we langzaam beseffen dat ‘volgend jaar’ weer een jaar verder is en nog een jaar. Er is nog geen zicht op verbetering. Op dit moment biedt de medische wereld geen perspectief. Wij blijven volhouden. Ik blijf hard werken en wij doen alles wat binnen onze mogelijkheden ligt om verder te kunnen.

De eerste jaren waren de confrontaties zwaar. Het maakte zo verdrietig, niet alleen bij ons, maar ook bij familie en vrienden. ‘Zullen we het dan wel door laten gaan’. Het erover hebben of foto’s delen was moeilijk. ‘Zou ik dat wel willen zien’. Mijn man maakte de keuze om niet te gaan, of maar even.

Dit jaar is mijn man voor het eerst uit eten gegaan. Naar een toneelvoorstelling. Wordt er een verjaardag wel gevierd met een High Tea, ondanks dat het gevoel schreeuwt dat het niet klopt, ik er niet bij kan zijn.

Maar het leven gaat door. Niet iedereen kan met mij stil blijven staan. 

Deel mooie momenten. Stuur foto’s. Ik steun je bij je verdriet. Ik ben er…
Vier een verjaardag, feest of bijzondere gebeurtenis.
Ik ben er in gedachten bij en geniet op afstand met jullie mee.
Het voelt niet compleet. Het doet van binnen nog steeds zeer.
De huilbuien zijn er, minder intens, maar met hetzelfde gevoel.

image
bron onbekend

3 gedachten over “Soms is het leven echt volkomen K*T!

  1. Inderdaad ongelooflijk kut…..we hebben jou er zo graag bij!! Je hebt er niks aan, maar las ook je
    Vorige blog en herken het zo dat je niks meer kunt, zoveel jaren geleden had ik dat en uiteindelijk is het beter gegaan, dus hoop, bid, droom en wens dat dit ook voor jou zo is, ook al is het nu zo verdomde kut….liefs

    Liked by 1 persoon

  2. Het is waar wat je zegt. Het leven is soms k*’t!!!
    Maar het leven gaat inderdaad door voor de mensen om ons heen, dus ik herken zo goed het gevoel als mijn man alleen leuke dingen doet. Hij moet dit ook doen omdat hij niet ziek is en al zo veel voor mij zorgt en regelt. Zijn leven gaat door en hij moet er ondanks alles proberen toch wat leuks van te maken. Ik hoop zo voor jou, Liesbeth dat het voor jou ook weer wat beter wordt en dat er dadelijk weer kleine gebeurtenissen en momenten zijn dat je er ook weer kort bij kunt zijn! Hou hoop en houd moed! Mijn laatste jaar is beter geweest dan vele jaren ervoor en ik kan ondanks alle beperkingen weer steeds iets meer. Dat wens ik jou ook zó toe!!! Liefs, Anita xxx

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s