image

Het bezoek aan een nieuwe neuroloog. Een begin gemaakt met het afbouwen van medicijnen. Positieve ervaring met zorgverzekeraar DSW met inzetten van een ligtaxi in plaats van een ambulance.

Maar ook ‘Loongebouw is ingestort UMC’, ‘Dizzy Me on prime time’, ‘Laat patiënten geluidsopnamen maken’.
Over loslaten, bang zijn, bewegingskwijtheid, de ziekte van Lyme en bioresonantie.

Een hoofd vol met blogs.

Wat in mijn hoofd zit blijft hangen. Ik kom een afbeelding tegen die bij een onderwerp past. Een uitspraak van iemand die precies aansluit bij het punt dat ik wil maken in de zorg. Zo dwarrelen langzaam de gedachten neer en vormt zich een blog. Beetje bij beetje.
Ik verzamel artikelen, berichten, links en informatie. Inspiratie genoeg. Dan is het wachten tot ruimte in mijn hoofd, iets van energie, ogen die niet scheel trekken bij het focussen op het beeldscherm en niet al te misselijk worden.
Ben je al benieuwd naar mijn volgende blog?! Dit zou zo één van mijn volgende blogs kunnen zijn;

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s