Wanneer je iets leest en denkt; “Dit had ik kunnen schrijven…”
De herkenning is confronterend en raakt me.
Toch is het ook fijn, hoe raar dat ook mag lijken. Het geeft invulling aan mijn gevoel, woorden aan mijn dagelijkse strijd. Het gevoel dat je niet alleen worstelt, maar er helaas zo veel meer mensen met je zijn. Het sterkt mij in mijn zijn, weer een stukje bewustwording en besef hoe mijn situatie is. Ik kan er niet meer van maken, hoe graag ik het ook anders zou willen.

Then Everything Changed

Chronic pain isn’t just constant pain, though that would be more than enough for anyone to handle, the truth is chronic pain always brings friends. These added challenges are obvious, but rarely taken into consideration by “healthy” people.  Remembering that like all bullies chronic pain travels with a gang can help to better understand the life of someone in chronic pain.

Pain is exhausting.  We have all had a bad headache, a twisted knee, or a pulled muscle, and by the end of the day it is a monumental effort just to read the mail.  You may not have consciously realized it, but the pain that has relentlessly nagged you through out the day has drained you as bad as any flu.  Even when you try to ignore pain it will stay in the back of your mind, screaming for attention, draining away all of your energy. With chronic…

View original post 727 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s