Na zes weken in het ziekenhuis, heb ik nog meer in moeten leveren van mijn zelfstandigheid, doordat ik aan bed gebonden ben. Ik ben nu ook afhankelijk geworden voor de meest basale dingen als het vragen om eten, drinken en medicijnen. Dat is voor mij een hele innerlijke strijd. Toegeven dat je zorg en aandacht nodig hebt is al lastig en daar dan ook nog om moeten vragen. Een harde leerweg. 

Struggling and be loved 

Een gedachte over “Struggling and be loved

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s