Om vol te kunnen houden, zonder dat je gillend gek wordt, helpen alle kleine beetjes. Lang niet altijd kun je of wil je de goede dingen zien in iets dat fout blijft gaan, of momenten opzoeken die zorgen voor een glimlach wanneer je verdrietig bent. Wat het nut is van pijn of wat het mij kan opleveren kan ik niet meer bedenken na vijf weken, dàt toch echt niet meer. 

Boos worden zit niet in mijn systeem. Soms zou dat zo een goede uitlaatklep zijn, dat mis ik. Bij mij slaat het om in de onmacht en verdriet. Gelukkig heb ik een man die voor mij opkomt en boos wordt voor de dingen die mis gaan. Dat is voor hem zijn enige uitlaatklep in iets te kunnen betekenen terwijl ik hier 24/7 nog steeds aan bed gebonden ben. 

Genieten van de kleine momenten die zijn er zeker. Om die te kunnen blijven zien helpt enorm! Ze zorgen voor een glimlach, een dankbaar gevoel, maken de dag wat lichter om door te komen, dat zijn de kleine beetjes die helpen en dat doet goed!

you gotta look for the good in the bad  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s