2 gedachten over “H.O.P.E 

    1. ☺️ ik zoek op Google en op Pinterest, daar kun je prikborden maken waar je jouw interesses en quotes kunt ‘pinnen’ vast zetten eigenlijk. Dan zoek ik op een woord, om mijn gevoel te beschrijven. In dit geval ‘nerve’ en ‘pain’, zenuw en pijn. Dan vind je de geprikkelde zenuw en het plaatje van de zenuwbaan. De uitspraak H.O.P.E vind ik door naar ‘pain quotes’ te zoeken en dan bij afbeeldingen te kijken. Even goed zoeken, want dan heb ik iets in mijn hoofd en de kleuren moeten dan ook passen, maar als het lukt, dan krijg je deze drie plaatjes, die ik weer in een ander programmaatje (app PicsArt) bij elkaar zet ☺️

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s