uitleg comfort zone  

‘Wat kun jij doen, om het zo aangenaam mogelijk te maken in de periode dat je daar bent? Creëer een plekje waar jij je fijn voelt.’ Dit gaf mijn haptotherapeut mij mee, om mij zo voor te bereiden op mijn opname. Ik heb foto’s vergroot en afgedrukt, voor een glimlach, mijn houden van en mijn steun. En beetje bij beetje voelt het goed.

inrichting kamer-1  

De groene kleur geeft de kamer een rustige uitstraling. Ik zag al op tegen veel wit, dat geeft in combinatie met TL licht een flikkerend geheel, waar mijn ogen veel moeite mee hebben. Maar dat is alleen in de gang. Het lampje op mijn  kamer inmiddels vervangen door een heus slaapkamerschemerlampje (!!!) ’s Nachts heb ik licht aan, zodat ik minder last heb van de flitsen en flikkeringen met mijn ogen dicht. Eigenlijk net als dat je met het onweer de lamp aandoet, dan zie je de flitsen minder fel.


inrichting kamer-2 

Kleine knuffels met een hoog knuffelgehalte. Een kleurrijke slinger. En het zal niet bij die ene doos tissues blijven…

3 gedachten over “Nice place to be 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s