image

Deze uitspraak kreeg ik toegestuurd van een vriendin… zij raakt de kern van mijn angst op dit moment. Iemand die in korte tijd zo dichtbij is komen te staan, een intens contact van herkenning, inleven en meeleven en vooral niet opgeven.

Aan de vooravond van een heftig traject. Een traject dat in het teken staat van het loslaten van de totale controle. Mijn  overgave aan de kwetsbaarheid en open durven staan voor alles wat komt, als een zaadje dat pas tot bloei kan komen, wanneer het in staat is volledig open te breken en dan de kans ziet om naar het licht te groeien…

2 gedachten over “When the shell cracks…

  1. Is dit van Veronie ,is echt totaal op jezelf aangewezen zijn dan ben je echt alle controle kwijt denk ik en hoop dat het je lukt om je eraan overtegeven ,en zo weer een beetje tot jezelf kan komen dikke kus

    Liked by 1 persoon

    1. Ja…. inderdaad mam, precies wat je schrijft… Engels is daarin een veel warmere taal, vind ik dan, maar er staat hetzelfde…. zoals papa tegen mij zei “Je bent sterk, je hebt al zo veel meegemaakt, ook dit gaat je lukken.”

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s