Gister was zo’n dag, waar ik er de laatste tijd te veel van heb…

Wat later opgestaan, het is weekend, geen wekker, dus je kunt samen even blijven liggen.
Samen ontbijten, voor de poezen gezorgd.

Met dat ik buiten groenafval, plastic en papier in de schuur wil brengen valt mijn oog twee gigantische paardenbloemen in de tuin. Heerlijk fris geel kleurtje, maar als we het er bij twee kunnen houden in de tuin zou dat fijn zijn.
Een lang bot mes, handschoenen aan en met beleid door de knieën om de paardenbloemen te overmeesteren met een zo lang mogelijke tros wortels onderaan natuurlijk. Toch maar even gaan zitten. Op mijn knieën ging niet. Ik sta op en daar draaide de wereld onder mij weg.

Alles gelaten waar ik mee bezig was. Naar binnen gestrompeld en ik kon nog uitbrengen: ‘Ik moet even op de bank gaan liggen, het gaat niet goed.’ De beweging om op de bank te gaan liggen verergerde het draaien.
‘Eh….schat….dit gaat niet goed.’ “Zal ik je even naar boven brengen.” En zo zijn we samen naar boven geschuifeld.
Ik de trap op gekropen en manlief als vangnet achter mij. Hij heeft mij trillend in bed gelegd, toegedekt.
Raam en gordijnen dichtgedaan, dat was 12.00u. Om 18.00u kwam ik weer een beetje bij.
Wat zijn die draaiaanvallen toch vreselijk naar.

Je buik maakt achtjes en je hoofd maakt achtjes de andere kant op.
Ken je dat nog van vroeger? Dat je met je ene arm de tegengestelde beweging moest maken van je de andere arm.
Liggen is de enige optie. Twee kussens, in een bepaalde hoek, niet te ver naar achter en niet te ver naar beneden. Niet op rechts, maar zo ver mogelijk op links anders draaien mijn hoofd en buik net zo hard weer tegengesteld mee… -blurp-

In de nacht een zeurende hoofdpijn boven mijn linkeroog erbij gekregen. Een ploppend rechteroor, net of er een waterbel in zit die van plaats verschuift. Ik sta misselijk en met hoofdpijn op. Dit wordt een dag hopen dat het afzwakt.

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s