“We stand with our eyes. We look with our vestibulum.” 

Graag breng ik onderstaande oproep bij jullie onder de aandacht. Het doel is het boek DizzyMe vertaald te krijgen in het Engels om zo binnen de geneeskunde, ook de persoonlijke ervaringen in combinatie met wetenschappelijk onderzoek onder de aandacht te brengen. 

Let’s UnDizzy DizzyMe! 

Dankzij de kennis en ervaring van o.a. Tania en Verony heb ik al veel gehad aan de herkenning. Ook ben ik nu met nieuwe prisma’s volgens de Utermöhlen-richtlijn aan het kijken of ik weer wat kan gaan lezen, kan werken achter de computer, kan wandelen zonder dat ik omval. Sinds zaterdag draag ik mijn nieuwe brillen en ik ben al drie dagen niet misselijk!!

Delen van dit bericht is altijd goed, aan ieder waarvan je denkt dat iemand er baat bij heeft of informatie uit kan halen! Hieronder lees je meer informatie over het project.

Lees, deel, share, spread the word en Help jij mee? Elke bijdrage is welkom


Het startschot is gegeven! Gebundelde krachten voor een duizelingwekkend resultaat!

Beste vrienden,

Mocht ik je kunnen genezen van duizeligheid, ik deed het meteen. Maar ik heb geen ‘mirakels’ of toverstaf voor jou. Ik ben geen dokter. Geen wetenschapper. Geen expert. Ik ben gewoon een mens als een ander, een vrouw, een mama… of toch net iets anders; ik was zelf een patiënt gedurende 15 jaar, met misdiagnose.Sinds 2008 ben ik genezen. En ik heb een wel heel speciale vraag voor jou, je vrienden en familie.

Nog voor men 60 wordt , krijgt zo’n 30 à 40% te maken met een of andere vorm van duizeligheid, met een enorme impact op ons dagelijks leven. In deze moeilijke materie is ook misdiagnose een wereldwijd fenomeen. Daarom nam ik een vestibulair expert, prof. dr. Floris Wuyts, onder de arm om samen het boek ‘Dizzy Me’ te publiceren.

Dizzy Me is een complete gids over duizeligheid en vertigo voor dokter en patiënt, met 100 000 woorden van herkenning en begrip. Maar vooral ook een wetenschappelijke handleiding voor dokters dat hen in staat moet stellen sneller de correcte diagnose te stellen, gebaseerd op gevalideerde kennis. Dit moet de basis zijn om meer mensen te genezen, vandaag en morgen. Het boek werd gepubliceerd in het Nederlands (ISBN 978 90 5718 401 7) en kreeg een heel warm onthaal van patiënten en dokters. Vandaag willen de deze kennis delen met de wereld, via een Engelse editie. We plannen zelfs seminaries rond duizeligheid en vertigo voor dokters.

Dit is het verhaal van mensen – ontmoet onze Dizzy Me vrienden!

100 vrienden die supporteren… Nog voor we jullie wilden aanspreken vertelden we onze eigen vrienden en familie, en lotgenoten die we kennen,de afgelopen twee weken over Dizzy Me’s zotste challenges, allemaal om een Crowdfunding campagne in gang te zetten. Heel wat van deze vroege vogels zijn niet eens dizzy, maar we kregen ze wel warm voor dit project. Deze vrienden steunden ons en duwden ons naar de eerste 30% target die we moesten halen. Ze deden het voor jou…

Ben je mee? Schaar je ook achter dit win-win project! 
Nu vragen we jou om in actie te schieten! Hallo Dizzy Me followers. Hallo NVVS fans. Hallo VEDA members. Hallo vrienden van de vele dizzy support groups. Hallo buren, collega’s, facebook vrienden,Twitter en LinkedIn contacten. Hallo aan de hele wereld… Help ons deze 100 000 woorden te vertalen naar het Engels.

Neem een kijkje op onze Ulule pagina.Ulule gidst je door het bos van onze ambitieuze plannen (en ook zotte sportieve challenges om jullie mee zot te krijgen voor dit project!). 
Maak deel uit van dit bottom-up project en laat de wereld zien welke kracht er van patiënten uitgaat!
Toon onze vrienden dat ze de juiste keuze maakten om jullie te helpen, en kom ook op voor jezelf

– Jouw gift helpt ons vooruit. Kies gewoon jouw beste match.
  afhankelijk van de keuze van jouw gift krijg je iets terug!
  Money-back-garantie als we onze 100% target niet halen.

– Elke SHARE heeft een cumulatief effect.
  Vertel de mensen ook waarom je dit deelt en steunt! jij bepaalt ons virtuele succes!

Heb je gesteund of doe je het nu? Geweldig!
– Je verkort hiermee voor heel wat mensen de zoektocht naar een juiste diagnose en genezing
– Je geeft ze de eerlijke kans op een 2nd life
– Je reikt ze misschien zelfs een uitweg aan uit de invaliditeit
– En zo kunnen ze terug aan het werk
– Wat echt een opkikker is voor hun zelfbeeld
– Je geeft gezinnen hun mama en papa terug
– Kinderen kunnen weer onbezorgd kind zijn!

Inderdaad. Dit gaat om… mensen!

Dizzy Me rekent nu echt op JOU!  Gebundelde krachten geven een duizelingwekkend resultaat!
Klik nu om verder te gaan http://1n5o.mj.am/link/1n5o/ho8li6g/3/WuIVBalKy63Y03CUiXiP0g/aHR0cDovL3d3dy51bHVsZS5jb20vZGl6enktbWUv

Tania & Floris

 

PS Problemen online? Dan kan je nog zo storten, wij storten door naar Ulule:
Project owner Tania Stadsbader – BIC  HBKABE22 – IBAN BE24 6528 4135 4238

Een gedachte over “Het startschot is gegeven, op naar een duizelingwekkend resultaat! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s