Wanneer je na vier jaar denkt een lichtpuntje te zien en een soort van perspectief te kunnen schetsen, besef je dat er nog een lange weg te gaan is, maar het begin is er! Je kunt je weer ergens op richten, aan vasthouden, naartoe werken…

Totdat blijkt dat het beetje perspectief dat je had uit elkaar wordt getrokken en je een half jaar terug in de tijd wordt gezet. Wacht even… Ja, maar… Is het dan zo dat… Waarom is dat een half jaar geleden niet aangegeven… Wat als ik niet… Wat als ik wel…

Voor nu? Alleen maar vragen en onduidelijkheden waar ik jullie (nog) niet mee lastig ga vallen. Op 10 april hopen we duidelijk te krijgen welke weg ik ga bewandelen, my road to recovery… de route wordt herberekend, er rest niets dan wachten tot er een nieuwe route is bepaald. 

 

Een gedachte over “Hey, you! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s