Als ik nu begin met schrijven over mijn bezoek aan dokter Vente kunnen jullie mij niet meer volgen. Zo veel informatie, zo veel ervaren, zo veel te vertellen.

Op dit moment is het gevoel dat overheerst vooral een soort van opluchting. Ik hoef geen strijd meer te voeren in de zoektocht om te bewijzen dat het niet goed gaat.

2015/01/img_0537-0.jpg

We weten nu waar het in elk geval mis gaat in de verwerking van de signalen van de ogen naar de hersenen; Pendelnystagmus, vestibulaire migraine, visuele triggers, asymmetrisch, strabismusoperaties, instabiliteit, diepte, kleurenzien. Dit zijn termen die er voorbij zijn gekomen en die ik zeker ga uitleggen wanneer voor ons ook het plaatje duidelijker is.

Nu hopen dat het daadwerkelijk wat verlichting kan brengen… dokter Vente denkt op dit moment aan verschillende brillen, ik zou weer kunnen gaan lezen, of in de auto kunnen zitten zonder al te misselijk te worden, kunnen werken achter de computer…. dat is voor nu het aller-allerbelangrijkste!
Wordt vervolgd…

2015/01/img_0534.jpg

2 gedachten over “Het is zo…

    1. Mijn leesbril met prisma inmiddels opgehaald. Een heftige gewaarwording, mijn ogen letterlijk voelen trekken in je hoofd. Zo hard werken en daardoor zo misselijk dat het de eerste keren nog geen vijf minuten kon. Nu bijna een week verder, veranderen de reacties van ogen, hersenen en misselijkheid. Wordt vervolgd! Laat het een eerste stapje zijn….

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s