Vanmiddag ben ik gebeld door de assistent van de KNO-arts.

“De KNO-arts had gevraagd of de geplande onderzoeken vervroegd konden worden. Het evenwichtsonderzoek zou van 15 naar 11 juli kunnen worden vervroegd, maar dan konden de gehoortest en de afspraak met de KNO-arts voor de uitslag niet worden gecombineerd. Of ik het toch nog even vol kan houden tot 15 juli,” hoorde ik ingesproken op mijn voicemail.

Zouden ze dan toch de brief ontvangen en gelezen hebben? Of is dit naar aanleiding van het verzoek van de huisarts aan de KNO-arts? Uit het zinnetje ‘of ik het nog even vol kan houden tot 15 juli’ kan ik het niet opmaken. Iedereen die wacht op een (evenwichts-)onderzoek, wil zo snel mogelijk geholpen worden. Voor mij betekent dat nog een week wachten… dat is wat mij het meest verontrust. Ik lig al zeven weken op bed. In de ochtend heb ik net iets meer over, waarschijnlijk na de nacht en de middag breng ik op bed door. Vanaf 12.00u, 13.00u en ik ben niet voor 19.00u beneden. De muren komen nog niet op mij af. Ik ben nog niet gillend gek geworden.
Mijn lijf protesteert en geeft aan… je bent ziek…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s